Hoe Fideel Recruitment werkt
voor werkgevers

Eén lokale partner voor al jouw personele vraagstukken; 
dat is Fideel Recruitment.

Als werkgever sta je voor een steeds grotere uitdaging om de juiste werknemers aan te trekken. Je hebt ongetwijfeld ervaren hoe de krapte op de arbeidsmarkt voor spanning kan zorgen in je organisatie. Met opstapelend werk, een hoog verloop of uitval en verminderde groei als gevolg. 

Wij begrijpen de complexiteit van deze situaties en bieden oplossingen die je kunnen helpen. Door ervaring en expertise in zowel recruitment als binnen de financiële dienstverlening te combineren, zijn wij in staat om de beste werknemers voor jouw organisatie te vinden. Vanuit ons uitgebreide netwerk en grondige selectieprocessen zijn wij in staat om de beste kandidaten te vinden die perfect passen bij de behoeften en cultuur van jouw organisatie.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de juiste werknemers om de groei en efficiëntie van je organisatie te stimuleren.

Werving & Selectie; onze diensten.

Wij begrijpen dat een succesvolle werving begint met een grondige voorbereiding. Daarom nemen we de tijd om jouw bedrijf, cultuur en specifieke wensen volledig te begrijpen. Met deze inzichten gaan we vervolgens aan de slag om de perfecte kandidaten te zoeken in een breed scala van kanalen en netwerken. We doorlopen zorgvuldig het sollicitatieproces, waarbij we elk detail in overweging nemen om ervoor te zorgen dat we alleen de meest geschikte kandidaten werven. We geloven in een persoonlijke benadering. Niet alleen de vaardigheden en ervaring beoordelen we, maar ook het potentieel en de culturele fit. Deze kandidaten worden geselecteerd en vervolgens aan jou voorgesteld. Wij bieden de keuze tussen drie samenwerkingsvormen die hieronder zijn weergegeven.

Vrijblijvende Werving

Reactief

Wil je ondersteund worden bij het uitzetten van je vacature? Wij zoeken in onze talentpool, verspreiden de vacature via onze website en benaderen de meest geschikte kandidaten via vacaturebanken. Met deze werkwijze bereiken we kandidaten die actief op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Exclusieve Samenwerking

Proactief

Heb je een uitdagende vacature waarvoor geschikte kandidaten moeilijk te vinden zijn? Door traditionele wervingsmethoden te combineren met advertenties kunnen we een groter publiek bereiken. Hierdoor komen we ook in contact met kandidaten die niet actief op zoek zijn.

Recruitment Marketing

Intensief

Hoog personeelsverloop of veel openstaande vacatures door groei? Hier kunnen wij bij helpen door binnen enkele dagen campagnes op te zetten, en de vacature te verspreiden op vacaturebanken en sociale media. Door de effectieve targeting kunnen we een grotere pool kandidaten bereiken.

Heb je vragen over één van bovenstaande diensten of ben je benieuwd wat voor jouw organisatie het meest geschikt is? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Contact opnemen

Stel je vraag