top of page

Werving & selectie

Betrokken & betrouwbaar.

Fideel Recruitment heeft een duidelijke focus als het gaat om de dienstverlening: wij bieden kwalitatief hoogstaande werving & selectie.

 

Dat betekent de beste match vinden tussen kandidaat en werkgever, op een betrokken en betrouwbare manier.

 

Hoe doen we dat? We geven je 3 fidele beloftes:


Belofte #1: We zijn geen CV-schuivers

Allereerst blijven we ver weg van de aanpak van 'CV-schuivers': we verdiepen ons in zowel organisatie als kandidaat, soms door middel van gesprekken, soms door middel van aanvullende assessments of advies bij strategische personeelsplanning maar altijd met oog voor detail en de menselijke maat. 

Belofte #2: Alleen senior recruiters

Als tweede werken we alleen met senior recruiters. We borgen daarmee dat zowel werknemers als werkgevers aan tafel zitten met een volwassen en gedegen sparringspartner, die daadwerkelijke ervaring en expertise kan vertalen naar een hands-on aanpak die werkt in de praktijk.

Belofte #3: Fideel in het alledaagse

Als laatste merk je onze betrokken en betrouwbare werkwijze in het alledaagse: de manier waarop we tijd durven nemen voor de zaken die belangrijk zijn, de manier waarop we communiceren en aanwezig proberen te zijn in het moment. We zien ons werk als integraal onderdeel van ons leven en proberen daar dus ook integer, enthousiast en fideel mee om te gaan.

Wat onze relaties zeggen

Eline Vlot.jpg

Eline Vlot, HR Manager & Marketing Stigterstaal B.V.

"Jullie onderscheiden jezelf door echt de tijd te nemen om je in het bedrijf en de functie te verdiepen. Er wordt pas een kandidaat voorgesteld als jullie er zelf 100% achter staan dat het een match kan zijn. De communicatie is super, wij kunnen appen, bellen en mailen. Er wordt snel gereageerd en ik weet gewoon wat ik aan jullie heb."

FSA (1).png

Whitepaper Fideel Strategische Arbeidsmarktcommunicatie (FSA©)

"Langdurig succes op de arbeidsmarkt anno 2022 vraagt een strategische aanpak, waarin 'recruitment marketing' én ´werving & selectie' een duidelijke planning, budget en focus krijgen."

 

Lees meer over onze aanpak in dit whitepaper van Fideel Recruitment.

Download ons FSA whitepaper nu gratis!

arrow&v

Bedankt voor je aanvraag! We sturen je ons whitepaper zo snel mogelijk toe.

bottom of page