top of page

Over ons

Ontdek hoe fideel recruitment kan zijn

Wij zijn Fideel Recruitment. Het is onze missie om de meest betrokken en betrouwbare personeelsbemiddelaar van de regio te zijn.

 

Betekenis 'fideel'

fi·deel (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord): hartelijk en betrouwbaar


Wat dat betekent voor werkzoekenden en werkgevers? Op deze pagina lees je er meer over.

Voor werkgevers & werknemers

Het vinden van de juiste werknemers wordt voor werkgevers een steeds grotere uitdaging, daar heb je ongetwijfeld al ervaring mee. De krapte op de arbeidsmarkt kan voor veel stress in je organisatie zorgen, wanneer werk zich opstapelt of groei geremd wordt.

Heb je het idee dat je nog niet op de juiste plek zit als werknemer? Of dat er meer in zit dan binnen je huidige baan mogelijk is? Het vinden van een nieuwe job kan een flinke uitdaging zijn. Hoe weet je waar je terecht komt en of je overstap echt een verbetering zal zijn?

Wij zijn Fideel Recruitment. Het is onze missie om de meest betrokken en betrouwbare personeelsbemiddelaar van de regio te zijn.

Met Fideel Recruitment werk je samen met een partij die verder gaat dan alleen zorgen voor een snelle baanwissel. We denken met je mee in je zoektocht of personeelsvraagstuk, durven scherp te zijn in ons advies en zoeken binnen ons regionale netwerk naar de beste matches. 'Puur samenwerken' noemen we dat.

Ontdek vandaag nog hoe fideel recruitment kan zijn en maak een afspraak met één van onze senior recruiters.

Ontmoet het team

Onze relaties

reikon_logo_edited.png
Ontwerp zonder titel (1)_edited.png
74f8796f8ed6161339f496843f66d24a04a8194a-400x200_edited.png
Pon-Power-logo_edited.jpg
Stigterstaal-logo-png.png
bottom of page